Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Περιφέρεια με τα σωματεία ΑΜΕΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Περιφέρεια με τα σωματεία ΑΜΕΑ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα Σωματεία ΑΜΕΑ όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των Αντιπεριφερειαρχών, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ.α. Την εκδήλωση οργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας με τον συντονισμό του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στο τομέα Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά και του προϊσταμένου Σπύρου Επιτροπάκη.

Στην εορταστική εκδήλωση ακούστηκαν Κρητικά παραδοσιακά κάλαντα από συγκρότημα με επικεφαλής τον Πέτρο Κακεπάκη, ενώ μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχόμενος καλές γιορτές ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται πάντα κοντά στα ΑΜΕΑ, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζοντας τις δράσεις των σωματείων σε Παγκρήτιο επίπεδο. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ ν. Ηρακλείου Γιώργος Βιδάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ σε Παγκρήτιο επίπεδο.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα