Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνοΗ… οικιακή βοηθός, η φιλοξενούμενη και η κλοπή

Η… οικιακή βοηθός, η φιλοξενούμενη και η κλοπή

Από

Ημερομηνία

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 48 και 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 17.12 έως 22.12.2015 άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Λαππαίων προέκυψε ότι η 66χρονη, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην οικία του 53χρονου, από κοινού με την 48χρονη την οποία φιλοξενούσε, διέπραξαν την ανωτέρω κλοπή, οι οποίες και συνελήφθησαν.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού απεστάλη σε αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα και σε αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας η οποία διαμένει στη Βουλγαρία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λαππαίων, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα