Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Ιστορίες για Αγρίους – Relatos Salvajes/Wild Tales» στο κινηματοθέατρο «REX»

«Ιστορίες για Αγρίους – Relatos Salvajes/Wild Tales» στο κινηματοθέατρο «REX»

Από

Ημερομηνία

Tην Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, θα γίνει η τελευταία προβολή της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου για το 2015. Θα προβληθεί η γλυκόπικρη, μαύρη κωμωδία «Ιστορίες για Αγρίους – Relatos Salvajes/Wild Tales», στις 21:30, στο κινηματοθέατρο «REX».
Είναι παραγωγής Αργεντινής 2014, διάρκειας 122΄, σε σκηνοθεσία Ντάμιαν Σιφρόν και πρωταγωνιστούν οι σημαντικότεροι ηθοποιοί της Αργεντινής: Ρικάρντο Ντάριν, Nτάριο Γκραντινέτι, Μαρία Ονέτο. Την παραγωγή σε αυτή την πρωτότυπη κοινωνική σάτιρα, συνυπογράφει ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ.
Η πολυβραβευμένη και υποψήφια για ξενόγλωσσο ΄Οσκαρ ταινία εντυπωσίασε στις Κάνες και το κοινό σε όλο τον κόσμο την λάτρεψε. Είναι ένα σπονδυλωτό φιλμ από 6 αυτόνομες ιστορίες, που περιστρέφονται γύρω από την εκδίκηση ως απόρροια της αγανάκτησης.

Ξεκινάει με μια καταπληκτική αεροπορική πτήση, όπου οι επιβάτες ανακαλύπτουν ότι ο πιλότος είναι κάποιος που όλοι τον έχουν πληγώσει σε κάποια φάση της ζωή του… Ακολουθούν οι ‘Αρουραίοι’ με μια σερβιτόρα να συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να εξυπηρετήσει σαν πελάτη τον τοκογλύφο που οδήγησε τον πατέρα της σε αυτοκτονία… Ο ‘Πιο Δυνατός’, στο τρίτο μέρος, είναι μια μονομαχία δύο οδηγών μέχρι τελικής πτώσης, που έπεται μιας συνηθισμένης παρεξήγησης στη διαδρομή… Ακολουθεί η ‘Μπομπίτσα’, με τον Ρικάρντο Ντάριν στο ρόλο του αγανακτισμένου πολίτη, που παίρνει εκδίκηση απέναντι στη διεφθαρμένη γραφειοκρατία του κράτους… Η πέμπτη ιστορία αφορά ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και την ιλαροτραγική διαπραγμάτευση που ακολουθεί, προκειμένου να απαλλαχθεί ο ένοχος από τις ευθύνες του… Η τελευταία ιστορία παρουσιάζει μια εβραϊκή γαμήλια τελετή, που στη διάρκεια της γίνονται απρόσμενες αποκαλύψεις για τους νεόνυμφους και καταλήγει σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις…

Ο Ντάμιαν Σιφρόν μας προτρέπει να γελάσουμε με την αγανακτισμένη Αργεντινή, με αμφίδρομες σκέψεις αλλά και σαρωτικό χιούμορ, προσφέροντας στον απαιτητικό θεατή μια καυστική ευρηματική σάτιρα.

Δείτε περισσότερα (trailer, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, βιογραφικά, στοιχεία ταινίας κλπ) στην ιστοσελίδα μας: http://kileagn.com

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα