Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΑλκοολόμετρα μιας χρήσης μοίρασε η Τροχαία στους οδηγούς

Αλκοολόμετρα μιας χρήσης μοίρασε η Τροχαία στους οδηγούς

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αλκοολόμετρα μιας χρήσης διένειμε στην πλατεία η Τροχαία Αγίου Νικολάου. Στη δράση συνεργάστηκε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης ΣΥ.ΦΑ.Κ.
Οι άντρες της Τροχαίας και οι συνεργάτες του ΣΥ.ΦΑ.Κ. σταματούσαν τα οχήματα, αυτοκίνητα και μηχανάκια, όχι για να βεβαιώσουν κάποια παράβαση, αλλά για να υπενθυμίσουν στους οδηγούς να οδηγούν χωρίς να έχουν καταναλώσει αλκοόλ και προσέφεραν τα ειδικά αλκοολόμετρα δωρεάν.
Ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Πέτρος Ζερβάκης ανέφερε πως «η δράση εντάσσεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Σαν Tροχαία και σε συνεργασία για ακόμα μια φορά με τον ΣΥ.ΦΑ.Κ. περνάμε το μήνυμα στους οδηγούν να μην καταναλώνουν αλκοόλ πριν οδηγήσουν και τους δίνουμε το ειδικό αυτό αλκοολόμετρο για να ελέγχουν την κατάστασή τους. Είναι καλό να προσέχουμε και να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ. σε όλη την διάρκεια της χρήσης του οχήματός μας, να μην τρέχουμε, να μην κάνουμε προσπεράσεις εκεί που δεν επιτρέπεται και να μην περνάμε τα όρια ταχύτητας. Να είναι οι γιορτές αυτές χωρίς ατυχήματα, ήδη ο κατάλογος των θυμάτων στους δρόμους είναι μεγάλος». Ευχαρίστησε τον ΣΥ.ΦΑ.Κ. για την συνεργασία.
Ο Πρόεδρος των μελών του ΣΥ.ΦΑ.Κ. στο Λασίθι κ. Σπύρος Πλακογιαννάκης πρόσθεσε ότι «η δράση αυτή εντάσσεται στις ενέργειες του ΣΥ.ΦΑ.Κ. για την ενημέρωση των πολιτών. Εύχομαι να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους μας».
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα