Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΜήνυμα δημάρχου Σητείας για το νέο έτος

Μήνυμα δημάρχου Σητείας για το νέο έτος

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μήνυμα δημάρχου Σητείας για το νέο έτος

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Το τέλος του 2015 βρήκε την πατρίδα μας στη δίνη μίας πρωτοφανούς πολύπλευρης κρίσης. Μίας κρίσης που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά είναι συνάμα και βαθύτατα ανθρωπιστική. Η πολύπλευρη αυτή κρίση, που πλήττει βαρύτατα όλους τους Έλληνες, δε θα μπορούσε να αφήσει αλώβητη την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρά τη συρρίκνωση των πόρων, που συνεχώς της επιβάλλεται, και τη θεσμική της υποβάθμιση η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να λειτουργήσει ως «θεραπαινίδα». Να σταθεί – περισσότερο από ποτέ – δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη.
Πεποίθησή μας είναι ότι η τοπική κοινωνία μας μπορεί να ευημερήσει μέσα από την καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας, της υπέρβασης στρεβλών πολιτικών αντιλήψεων και προσωπικών στρατηγικών σχεδιασμών.
Ως Δήμαρχος Σητείας εγγυώμαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει, ως κέντρο της ανατολικής Μεσογείου, ως τόπου αναφοράς μίας ευημερούσας κοινωνίας, δίνοντας έμφαση στην τοπική ανάπτυξη μέσα από την κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.
Σε αυτήν την προσπάθεια καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Σητειακοί, για να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες προκλήσεις που θα φέρει το νέο έτος με ελπίδα, αισιοδοξία, συλλογικότητα και αλληλεγγύη.
Με αυτές τις σκέψεις σας εύχομαι ολόψυχα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το νέο Έτος.
Ο Δήμαρχος Σητείας
Θοδωρής Πατεράκης

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα