Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣτάση εργασίας εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Βάμου

Στάση εργασίας εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Βάμου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε ολιγόωρη στάση εργασίας και σε παράσταση διαμαρτυρίας εξυπηρετώντας μόνο επείγοντα περιστατικά προχώρησαν σήμερα γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Βάμου στα Χανιά, καθώς το Κέντρο είχε μείνει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εταιρεία που προμηθεύει πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας, διέκοψε την παροχή με την αιτιολογία ότι εκκρεμούσαν οφειλές προς αυτήν.

Ο διευθυντής του Κέντρου ενημέρωσε για το πρόβλημα την υγειονομική περιφέρεια Κρήτης καθώς και τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη στα όρια του οποίου βρίσκεται το Κέντρο Υγείας .

Με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Κουκιανάκη έγινε προμήθεια 500 λίτρων πετρελαίου ποσότητα που θα εκτιμάται πώς θα καλύψει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ Κουκιανάκης «ενημερώθηκα από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας για το πρόβλημα και δεν μπορούσα να αφήσω μια τέτοια σημαντική δομή υγείας για την περιοχή χωρίς πετρέλαιο».

Από την πλευρά της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενώ ήδη στις 23 Δεκεμβρίου κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα