Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνοΏρες αγωνίας για τον 55χρονο Μανώλη Δαμουλάκη

Ώρες αγωνίας για τον 55χρονο Μανώλη Δαμουλάκη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Ώρες αγωνίας εξακολουθεί να περνά η οικογένεια του 55χρονου υδραυλικού Μανώλη Δαμουλάκη, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.
Ο 55χρονος δεν επέστρεψε εκείνη την ημέρα στο σπίτι του από τη δουλειά, δεν χρησιμοποίησε όμως ούτε το αυτοκίνητο ούτε τη μηχανή του, που βρίσκονται έξω από την οικία του. Η οικογένειά του ζητά από οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου τα ίχνη του χάνονται και δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα καμία σχετική μαρτυρία από κάποιον που μπορεί να τον είδε.
Οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι εθεάθη το μεσημέρι της Πέμπτης 17ης Δεκεμβρίου σε καφενείο της Καλλιθέας, ενώ υπάρχει και μία ακόμα μαρτυρία ατόμου, που υποστήριξε ότι το ίδιο βράδυ τον είδε στον δρόμο. Όλες οι μαρτυρίες εξετάζονται με προσοχή και οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους σε διάφορα σημεία της πόλης με στόχο να εντοπίσουν τον 55χρονο. Για την ώρα πάντως οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Πηγή: goodnet.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα