Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΟδηγός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Οι γονείς του Ιωάννη Θεοδωράκη, Νικόλαος Θεοδωράκης & Μαρία Κυπράκη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου κ. Χαχλιουτάκη Εμμ. τον Αντιπρόερδο κ. Περουλιό Εμμ. Και τον Διευθυντή του ΚΤΕΛ κ. Χαλεπάκη Γεώργιο για τον άξιο συνεργάτη τους κ. Φουκαδάκη Ιωάννη οδηγό λεωφορείου ο οποίος την Παρασκευή 01/01/2016 εκτέλεσε στις 14:45 το δρομολόγιο Αγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα .

Σε αυτήν την διαδρομή ο γιός μας Ιωάννης Θεοδωράκης 17 ετών ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα στο λεωφορείο στο οποίο είχε την αστυνομική του ταυτότητα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ .

Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε στις 02/01/2016 και ώρα 05:30 τα ξημερώματα λίγο πριν το πρώτο του δρομολόγιο στους οικογενειακούς μας φίλους και συμπολίτες του κ. Μανωλάκη Γεώργιο και Ερήνη & κ.Ζουμπουλάκη Εμμ. και Μαρία τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε τους προσπάθεια. Οι φίλοι μας της Ιεράπετρας δείχνουν το φωτεινό παράδειγμα της ανθρωπιάς !!

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν . Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια. !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα .

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε μια Νέα Δημιουργική Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου καθώς και στις οικογένειες τους.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα