Τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Χανίων στο οποίο φιλοξενούνται και παιδιά επισκέφθηκε το πρωί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας Σάββας Θεοδωρίδης ο σκάουντερ των ακαδημιών του Ολυμπιακού Γιώργος Κοκολάκης και οι ποδοσφαιριστές Αυλωνίτης και Τσιμίγκας ξεναγήθηκαν από στελέχη του Ιδρύματος στο νέο ξενώνα φιλοξενίας παιδιών, φωτογραφήθηκαν με παιδιά και υπέγραψαν μια μπάλα ενώ παιδιά από τοπικές ακαδημίες του Ολυμπιακού προσέφεραν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα με αθλητικό υλικό.

Στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού δόθηκε αναμνηστική πλακέτα ενώ η ΠΑΕ παρέδωσε επιταγή με χρηματικό ποσό που θα δοθεί ώστε το Ιδρυμα να αποκτήσει ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου.

« Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σαν Ολυμπιακός. Ο Πρόεδρος μας είναι από το ένδοξο νησί της Κρήτης . το έργο που έχετε επιτελέσει είναι καταπληκτικό και εμείς βρισκόμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες», είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αμαλία Μπασιά ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός τόσο για την παρουσία της όσο και για την προσφορά της στο Ίδρυμα ενώ αναφέρθηκε και στο έργο το οποίο επιτελεί.