Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΜία σημαντική πύλη εισόδου θα αποτελέσει το αεροδρόμιο Σητείας

Μία σημαντική πύλη εισόδου θα αποτελέσει το αεροδρόμιο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

«Μία σημαντική πύλη εισόδου», χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης, το αεροδρόμιο Σητείας, όχι μόνο για την περιοχή αλλά και το νομό ευρύτερα.
Με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του νέου αεροσταθμού την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου τόνισε ότι «στόχος είναι πλέον η συνεχής κι εντεινόμενη ενημέρωση προς πάσα κατεύθυνση για τις δυνατότητες εξυπηρέτησης πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού που έχει το αεροδρόμιο Σητείας. Πρόκειται για μία προσπάθεια, που έχει ήδη ξεκινήσει από την Ένωση Ξενοδοχείων, το Δήμο και τον ΟΑΣ, που προσδοκούν το αεροδρόμιο να διαδραματίσει ένα καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Βέβαια, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτείται συνεχής, ολοκληρωμένη ενημέρωση για την λειτουργία του νέου αεροσταθμού και παράλληλα της περιοχής, στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό, με στόχο το άνοιγμα νέων προορισμών και την διατήρηση των υπαρχόντων. Είναι μία προσπάθεια που θέλει χρόνο, επιμονή, διότι δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να γίνει γνωστή η λειτουργία του νέου αεροσταθμού στο εξωτερικό την ώρα που η ίδια η περιοχή μας τώρα αρχίζει να γίνεται προορισμός μετά τις συνεχείς προσπάθειες προβολής που καταβάλλονται τα τελευταία χρόνια».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα