Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΚόσμοςΚαταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία μια... καλύτερη φωτογραφία του γιατί δεν του άρεσε...

Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία μια… καλύτερη φωτογραφία του γιατί δεν του άρεσε εκείνη που είχαν δώσει στη δημοσιότητα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ένας άνδρας από το Οχάιο που ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ από τις κακές φωτογραφίες αρχείου που ανήρτησε στο Facebook η αστυνομία, που έστειλε μια… καλύτερη, με τον ίδιο σε ένα αυτοκίνητο.

Το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες του Ντόναλντ “Τσιπ” Πιου, 45 ετών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να δικαστεί για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

“Δεν εμφανίστηκε. Είχαμε κάποια επικοινωνία μαζί του παλαιότερα, όχι όμως και πρόσφατα”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Άντι Γκριν.

“Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, αυτή εκεί είναι απαίσια” έγραψε ο Πιου στέλνοντας μια “σέλφι” στην οποία εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.

“Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο”, σχολίασε ο Γκριν.

Η αστυνομία απάντησε στον καταζητούμενο, μέσω του Facebook. “Αυτή η φωτογραφία μας εστάλη από τον ίδιο τον κ. Πιου. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και θα το εκτιμούσαμε αν ερχόταν να μας μιλήσει στο τμήμα για τις κατηγορίες” που τον βαρύνουν, έγραψαν οι αστυνομικοί.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι το αστυνομικό τμήμα χρησιμοποιεί συχνά το Facebook για να αναρτά φωτογραφίες καταζητούμενων. Ο Πιου θεωρείται “πρόσωπο ενδιαφέροντος” επειδή πιστεύεται ότι εμπλέκεται σε διάφορες άλλες υποθέσεις, όπως για βανδαλισμό και εμπρησμό.

Η ανάρτηση στο Facebook μέσα σε μία εβδομάδα είχε 2.522 “like” και περισσότερα από 1.000 σχόλια για τον Πιου. “Έχουμε αντικρουόμενες πληροφορίες, αλλά πιστεύουμε ότι ξέρουμε πού βρίσκεται”, κατέληξε ο Γκριν.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα