Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΟλοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εκδηλώσεων για την ελιά και το λάδι

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εκδηλώσεων για την ελιά και το λάδι

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από όλη την Κρήτη η πρώτη φάση των εκδηλώσεων «ευαισθητοποίησης της νεολαίας για την ελιά και το ελαιόλαδο» που οργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης και το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (ΣΕΔΗΚ), σε συνεργασία με δήμους και σχολικές μονάδες και ήδη προετοιμάζεται η δεύτερη φάση που θα αρχίσει να υλοποιείται μετά τις γιορτές.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΕΔΗΚ εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Πέραμα Ρεθύμνου στην πόλη του Ηρακλείου στην Γέργερη Ηρακλείου και στο Κολυμπάρι Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΔΗΚ, οι μαθητές και γονείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στο Πέραμα ήταν περισσότεροι από 150, στην πόλη του Ηρακλείου 300, στην Γέργερη πάνω από 150 και στην Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμπάρι, πάνω από 400.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν συνεργάστηκαν 2-3 σχολεία κάθε περιοχής, παρουσιάζοντας διάφορα πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, ειδικές κατασκευαστικές συνθέσεις, πίνακες ζωγραφικής, σκίτσα με συνθήματα και ποιήματα για την ελιά και το ελαιόλαδο, αλλά και ειδικές μουσικές συνθέσεις.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα