Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟι αιτήσεις αναθεώρησης για τις επιδοτήσεις

Οι αιτήσεις αναθεώρησης για τις επιδοτήσεις

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους άμεσων ενισχύσεων ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής Αιτημάτων Αναθεώρησης της ατομικής πράξης προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2015 και Διοικητικών Πράξεων, για διορθώσεις προφανών λαθών και υποβολή εκπρόθεσμων αιτήσεων λόγω ανωτέρας βίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Για το έτος 2015, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτημάτων για τη διόρθωση των ΕΑΕ μέσω Διοικητικών Πράξεων ορίζεται αυστηρά έως 01/02/2016, ενώ για την υποβολή αιτημάτων αναθεώρησης η 18η Ιανουαρίου 2016.
Επισημαίνεται ότι, οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν τον Τίτλο των Προσωρινών Δικαιωμάτων και να ελέγξουν για το ποσό της επιδότησης που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους και να υποβάλλουν ένσταση όπου απαιτηθεί, καθώς δεν θα υπάρξει περιθώριο άλλης τροποποίησης για τα δικαιώματα που κατανεμήθηκαν και τα οποία θα τους συνοδεύουν μέχρι το έτος 2020.
Για τους κατόχους θερμοκηπίων διευκρινίζεται ότι μπορεί να γίνει εισαγωγή επίσπορης καλλιέργειας.
Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους παραγωγούς και σε συνεννόηση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όλες οι απαραίτητες ενέργειες θα γίνονται στα γραφεία της Ένωσης.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 28430 29979 / 29977 / 29999.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας
Μανώλης Μαυροματάκης

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα