Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΠερισσότεροι από 50.000 Αυστριακοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Κρήτη το 2015

Περισσότεροι από 50.000 Αυστριακοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Κρήτη το 2015

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Περισσότεροι από 50.000 Αυστριακοί τουρίστες επισκέφτηκαν την Κρήτη το 2015, σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού του νησιού κ. Μιχάλη. Βαμιεδάκη.

Μάλιστα ο κ.Βαμιεδάκης μιλώντας στο πλαίσιο της συμμετοχής του νησιού στην διεθνή τουριστική έκθεση «Ferien-Messe 2016» ανέφερε πως: «Με χαρά βλέπουμε ότι η θετική δυναμική του νησιού που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Αυστριακή αγορά συνεχίζει να διατηρείται και για το 2016. Οι Αυστριακοί αγαπάνε το νησί μας και απολαμβάνουν να το εξερευνούν σε όλα τα επίπεδα».

«Υπάρχει αναμφισβήτητα ένα θετικό κλίμα που αν το αξιοποιήσουμε σωστά θα μεταφραστεί σε αυξημένες αφίξεις. Η Κρήτη βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων δημοφιλών τουριστικών προορισμών στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών. Ενώ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από πλευράς Αυστριακών τουριστικών επιχειρήσεων και ταξιδιωτικών γραφείων για τις προοπτικές της τουριστικής προβολής του νησιού για το 2016. Ακόμη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους τοπικούς Αυστριακούς φορείς τόσο για νέα τουριστικά προϊόντα όσο και για τους νέους προορισμούς εντός Κρήτης. Σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας, ετοιμάζουμε στοχευμένες δράσεις που θα αναδείξουν όλες τις νέες επιλογές». (enikonomia)

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα