Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΕίχαν κλέψει ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων πολλών χιλιάδων ευρώ

Είχαν κλέψει ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων πολλών χιλιάδων ευρώ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις ελαστικών αυτοκινήτων, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Σε περιοχή στο Ηράκλειου, στις 7 Ιανουαρίου άγνωστος δράστης αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, 30 ζάντες αυτοκινήτων και 20 ελαστικά αυτοκινήτων, διαφόρων τύπων, συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ. Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος είχε προβεί στην τέλεση της εν λόγω κλοπής.
Χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 45χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και συνελήφθη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 45χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο 2015 έως την 16.01.2016, είχε διαπράξει επιπλέον δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε επιχειρήσεις με ελαστικά αυτοκινήτων, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριους χώρους και αποθήκη, που χρησιμοποιούσε ο 45χρονος ως χώρους απόκρυψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ζάντες και 131 ελαστικά αυτοκινήτων διαφόρων τύπων, (καινούργια και μεταχειρισμένα).
Η συνολικής αξία των αφαιρεθέντων ειδών ανέρχεται σχεδόν στις 20.000 ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα