Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειο400.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για την οδική ασφάλεια στο δήμο...

400.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για την οδική ασφάλεια στο δήμο Γόρτυνας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ενισχύεται η οδική ασφάλεια στο οδικό δίκτυο και του δήμου Γόρτυνας, καθώς σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε σύμβαση ύψους 400.000 ευρώ για τεχνικά έργα-παρεμβάσεις-συντηρήσεις. Η χρηματοδότηση του έργου διασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και προβλεπόμενες εργασίες θα γίνουν απο την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΤΕΕ». ​
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Μια ακόμα σημαντική σύμβαση για την αναβάθμιση του δημοτικού δικτύου του δήμου Γόρτυνας με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε όλη την Κρήτη για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο επαρχιακό δίκτυο αλλά και στον ΒΟΑΚ».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη ανέφερε ότι «πρόκειται για ένα έργο σημαντικό που θα βελτιώσει το οδικό δίκτυο του δήμου μας άρα και την οδική ασφάλεια για δημότες και επισκέπτες».
Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων εντός ορίων των οικισμών του Δήμου Γόρτυνας. Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στην Περιφέρεια παραβρέθηκε επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηρακλείου Μανόλης Φακουκάκης, και εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα