Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΚινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου

Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Έκτακτη  κοινή συνέλευση του Αγροτικού, Κτηνοτροφικού, Εμπορικού Συλλόγου Οροπεδιου Λασιθιου πραγματοποιήθηκε την Κυριακη και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις.

Το ψήφισμα  των αγροτών, κτηνοτρόφων και επαγγελματιών του οροπεδίου Λασιθίου κατά την έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στο Δημαρχείο παρουσία της Δημοτικής Αρχής αναφέρει τα εξής:
Επειδή ο πρωτογενής τομέας αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ζητούμε να αποσυρθούν άμεσα τα νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνηση και να γίνει ειλικρινής και με ουσία διάλογος λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των αγροτικών συλλόγων ανά την Ελλάδα.

Είμαστε αντίθετοι στα νέα φορολογικά μέτρα, στις προτεινόμενες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό μας και στην πολιτική των τελευταίων ετών που έχει εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος καλλιέργειας.

Αποφασίζουμε την ευθυγράμμιση των επόμενων κινήσεων με αυτές του πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου των αγροτών και κάθοδο σε δυναμικές κινητοποιήσεις με προσυγκέντρωση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων, στην είσοδο του οροπεδίου Λασιθίου αύριο Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 στις 12:00.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα