Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣημαντικό έργο για την Ιεράπετρα ο νέος αγωγός μεταφοράς νερού

Σημαντικό έργο για την Ιεράπετρα ο νέος αγωγός μεταφοράς νερού

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή θα συνεδριάσει η Επιτροπή Περιβάλλοντος- Χωροταξίας Περιφέρειας Κρήτης την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 12 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού καταστήματος Ηρακλείου.
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τον Δήμο Ιεράπετρας θα συζητηθεί στη συνεδρίαση, ο «Νέος αγωγός μεταφοράς νερού από υδροληψία Μύρτου- Δ3- φράγμα Μπραμιανού μήκους 15 περίπου km με φορέα υλοποίησης το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 3171/23-9-2015 έγγραφο της Διεύθυνσης ΠΕ.ΧΩ.Σ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης».
Όπως δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα πρωτογενούς τομέα κ. Νίκος Δασκαλάκης «τα προβλήματα στον υφιστάμενο αγωγό είναι πάρα πολλά και επομένως κρίνεται επιτακτική η ανάγκη κατασκευής ενός νέου αγωγού. Η διαδικασία βρίσκεται σε ένα ώριμο στάδιο, έχει σταλεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τα αρμόδια Υπουργεία προς την Περιφέρεια η εισήγηση περί της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων, η οποία θα εξεταστεί καταρχήν από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και θα συζητηθεί εν συνεχεία και στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται και να δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις».
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα