ΑρχικήΣητείαΠολιτισμόςΗ πίτα της ομάδας του κρυμμένου θησαυρού «ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ»

Η πίτα της ομάδας του κρυμμένου θησαυρού «ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ»

Από

Ημερομηνία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, και συγκεκριμένα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, η ομάδα του κρυμμένου θησαυρού «ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ» συναντήθηκε στον πάντα φιλόξενο χώρο του SITIABEACH (ΓΑΛΛΙΚΟ) για το εθιμοτυπικό κόψιμο της βασιλόπιτας όπου σύμφωνα με την παράδοση της ομάδας το μέλος που βρίσκει το φλουρί αναλαμβάνει και την αρχηγία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι αμέσως μετά τη λήξη του φετινού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φλουρί έτυχε σε ένα από τα καινούρια και πιο ελπιδοφόρα μέλη της ομάδας, τον Νίκο Σαρουλάκη που θα παραλάβει τα ηνία από τον Μανώλη Αντωνάκη φετινό αρχηγό και επίσης από τα πιο ελπιδοφόρα και δραστήρια καινούρια μέλη των Κατσουλοχαέρολων.

pitas katsoulia 1
Κατά την κοπή της βασιλόπιτας των «κατσουλιών» μια ευχάριστη σύμπτωση έλαβε χώρα. Την ίδια ώρα και στιγμή που ανακοινωνόταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, πετάχτηκε ένα από τα παρευρισκόμενα μέλη γεμάτο ενθουσιασμό και ανακοίνωσε με τη σειρά του ότι μόλις βγήκε το τρίτο τεύχος του μύθου του φετινού παιχνιδιού. Όλοι θεώρησαν ότι αυτό το σημάδι είναι ένδειξη καλής τύχης και πέφτοντας με τα μούτρα στο διάβασμα του φρέσκου υλικού ευχήθηκαν το 2016 να τους βρει αγκαλιά με τον κρυμμένο θησαυρό του 8ου κυνηγιού στη Σητεία…
ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ

Πρόσφατα άρθρα