Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΠροσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στον επαρχιακό δρόμο Γάζι-Κρουσώνας

Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στον επαρχιακό δρόμο Γάζι-Κρουσώνας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Γάζι-Κρουσώνας (παράκαμψη μέσω Κεραμούτσι-Κορφές) περιοχή «Ηρώου» σε μήκος περίπου 600 μέτρων λόγω ρηγματώσεων στα πρανή με αποτέλεσμα τη μειωμένη ασφάλεια για τα διερχόμενα οχήματα. Στην περιοχή πραγματοποιούνται εργασίες σταθεροποίησης των πρανών.
Για την ασφάλεια τόσο της κυκλοφορίας όσο και των εκτελούμενων εργασιών, διακόπτεται η κυκλοφορία σε τμήμα 600 μέτρων στην περιοχή του «Ηρώου» του δρόμου Γαζίου – Κρουσώνα για 12 μέρες, και συγκεκριμένα έως και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016.
Κατά το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία Ηράκλειο – Κρουσώνα θα γίνεται μέσω «Κορφών» (Κόμβος Καβροχωρίου, Καβροχώρι, Κεραμούτσι, Κορφές, Κόμβος Κορφών – Λουτρακίου)..
Παρακαλούνται οι Δήμοι να ενημερώσουν τους δημότες τους προκειμένου οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί.
Τέλος η Τροχαία ΠΕ Ηρακλείου και τα αστυνομικά τμήματα Γαζίου και Κρουσώνα παρακαλούνται για την συνδρομή τους στην ρύθμιση της κυκλοφορίας και την προσαρμογή των οδηγών ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα