Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΑνήσυχοι οι αγρότες παρακολουθούν τις εξελίξεις

Ανήσυχοι οι αγρότες παρακολουθούν τις εξελίξεις

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με ιδιαίτερη ανησυχία οι Λασιθιώτες αγρότες παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες τις εξελίξεις και τα προβλήματα στη διακίνηση των ευπαθών αγροτικών προϊόντων. Τα προβλήματα που προέκυψαν με τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΠΝΟ ήταν πολλά και τα πλοία έμειναν δεμένα μέχρι την Κυριακή. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ανακούφιση, αφού τα προβλήματα στην αγορά και οι επιπτώσεις από την μη διακίνηση είχαν αρχίσει ήδη να καταγράφονται.
Η ανάσα όμως που θα πάρουν οι αγρότες και οι λοιποί αγροτικοί φορείς της περιοχής, δημοπρατήρια, τυποποιητήρια κλπ. δεν αναμένεται να διαρκέσει για πολύ, αφού η ΠΝΟ έχει ήδη εξαγγείλει νέα απεργία στις 4 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο και των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει και άλλοι κλάδοι. Τονίζουν επομένως ότι επιτακτική είναι η ανάγκη για ετοιμότητα των αρμοδίων, για να δρομολογήσουν όσα προβλέπει η νομοθεσία για το πλοίο ασφαλείας έτσι ώστε να μην πληγούν για άλλη μια φορά οι αγρότες.
Εξάλλου αυτό ήταν και το συμπέρασμα, που προέκυψε στη χθεσινή συνάντηση στην Ιεράπετρα παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. στο Λασίθι κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, εκπροσώπων των αγροτών από την Ιεράπετρα και τη Σητεία, του Προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτροφών Λασιθίου Γιάννη Μπρόκου, του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη, και του περιφερειακού συμβούλου κ. Νίκου Δασκαλάκη.
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα