Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑγιονικολιώτης με γρίπη μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Ρεθύμνου

Αγιονικολιώτης με γρίπη μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Ρεθύμνου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Νέο κρούσμα γρίπης με τον ιό Η1Ν1 καταγράφηκε στον Άγιο Νικόλαο. 60χρονος Αγιονικολιώτης μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα και σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Όπως εξήγησε ο Διευθυντής της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, Χάνι Μασούντ, «…η ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι πλήρης και πρέπει να υπάρχουν διακομιδές για να μην κινδυνεύσει η υγεία των ανθρώπων που έρχονται και πρέπει να νοσηλευτούν σε μας αλλά δεν έχουμε κρεβάτια. Τα περιστατικά που φιλοξενεί τώρα η ΜΕΘ είναι διασωληνωμένα όλα και δεν προβλέπεται να υπάρξει καμία έξοδος για τις επόμενες 4-5 μέρες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κινούμαστε γρήγορα και αυτό κάνουμε προς τις άλλες Μονάδες του νησιού.»

Να σημειωθεί πως ο 24χρονος που είχε προσβληθεί από τον ιό και είχε φύγει από το Λασίθι, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου παρουσιάζει ήδη μεγάλη βελτίωση στην υγεία του. Αντίστοιχα, βελτίωση παρουσιάζει και η δεύτερη διακομιδή Λασιθιώτη στο Βενιζέλειο που δεν αφορά κρούσμα Η1Ν1 αλλά άλλης μορφής γρίπη και η υγεία του ασθενούς εξελίσσεται πολύ θετικά.

Να σημειωθεί πως με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί χθες το βράδυ σε επίπεδο νησιού, η Κρήτη είχε ένα διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ του Ρεθύμνου ενώ ήταν πλήρεις οι Μονάδες στο Ηράκλειο και τα Χανιά!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα