Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΠενταμελής σπείρα αφαιρούσε από οικίες κοσμήματα και χρήματα και άλλα αντικείμενα

Πενταμελής σπείρα αφαιρούσε από οικίες κοσμήματα και χρήματα και άλλα αντικείμενα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, πέντε ημεδαποί (25χρονη, 21χρονη, 36χρονη, 35χρονος και 30χρονος) κατηγορούμενοι για κλοπή. Επιπλέον, σε βάρος του 35χρονου και του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Η 25χρονη με την 21χρονη και την 36χρονη εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 9.000 ευρώ και κινητό τηλέφωνο, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, ενώ σε έρευνα στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν η 25χρονη, με την 21χρονη και την 36χρονη όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.
Κατά το χρόνο της έρευνας εντοπίστηκαν σε χώρο του ξενοδοχείου ο 35χρονος με τον 30χρονο οι οποίοι όπως προέκυψε είχαν συμμετοχή μαζί με τις τρεις ημεδαπές σε ακόμη δύο κλοπές που διαπράχθηκαν σε οικίες την ίδια μέρα και προχθές στο Ηράκλειο, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον 35χρονο και τον 31χρονο και σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.
Μέρος των κατασχεθέντων κοσμημάτων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε 49χρονη ημεδαπή παθούσα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα