Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΣύλληψη Ιρακινών στην Αλεξανδρούπολη με βαρύ οπλισμό

Σύλληψη Ιρακινών στην Αλεξανδρούπολη με βαρύ οπλισμό

Από

Ημερομηνία

Τρεις Ιρακινοί, οι δύο με βρετανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν χθες στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή του τελωνείου των Κήπων.
Ειδικότερα οι δύο Βρετανοί υπήκοοι συνελήφθησαν όταν ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος Αλεξανδρούπολης στο ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο που είχαν σταθμεύσει πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού (περιοχή ευθύνης τους), διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα σφαιρών και περιστρόφων.
Η σύλληψη του τρίτου Ιρακινού πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Κήπων, όταν εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο οδηγούσε βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός σφαιρών, σημαντικός αριθμός όπλων καθώς και στρατιωτικός εξοπλισμός.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι δύο συλληφθέντες στην Αλεξανδρούπολη διέμεναν σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεσή τους με τον τρίτο συλληφθέντα. Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τελικός προορισμός της διαδρομής των τριών ανδρών καθώς και η συμμετοχή τους σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα