Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣτείρωση και σήμανση των αδέσποτων ζώων στη Σητεία

Στείρωση και σήμανση των αδέσποτων ζώων στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών κτηνιάτρων από την Κρήτη ξεκινούν σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου η στείρωση και η σήμανση των αδέσποτων ζώων στη Σητεία.
Η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στο χώρο των παλαιών σφαγείων, τον οποίο παραχωρεί ο Δήμος. Τη σχετική, ομόφωνη απόφαση έλαβαν τα παρόντα -σε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή- μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.
Ο Πρόεδρός του κ. Νίκος Κοζυράκης εστίασε στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος και στη μεγάλη συμβολή του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας. «Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις και στο πλαίσιο αυτό με πρωτοβουλία του Φιλοζωικού, εθελοντές κτηνίατροι προσφέρθηκαν να προσέλθουν στην πόλη μας μετά από πρόσκληση του Δήμου και να προχωρήσουν σε στείρωση και σήμανση των αδέσποτων ζώων της πόλης μας.
Για να γίνει αυτό, έπρεπε να ληφθεί απόφαση του Δ.Σ. για παραχώρηση χώρου κατάλληλου για την διαδικασία. Αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο χώρος των παλαιών σφαγείων που πληροί τις προϋποθέσεις, ρεύμα, νερό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση της διαδικασίας. Θα ακολουθήσει από 12 έως 16 Μαρτίου η δεύτερη φάση. Σύμφωνα με τις καταγραφές μιλάμε για 40 σκυλιά και 30 γάτες», ανέφερε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα