Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΛαϊκή συνέλευση την Παρασκευή για το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης

Λαϊκή συνέλευση την Παρασκευή για το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μέχρι την τελική υπογραφή, η οποία θα σημαίνει την παύση της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος της Νεάπολης είναι δυνατόν να αλλάξει η τακτική της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των στελεχών της Αστυνομίας.
«Το τελευταίο διάστημα», ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, «γίνονται στην περιοχή της Νεάπολης διάφορα πράγματα και αποφασίσαμε με το Τοπικό Συμβούλιο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι είναι αναγκαίο να γίνει μια ανοικτή λαϊκή συνέλευση ώστε οι πολίτες, η τοπική κοινωνία, όλοι να ενημερωθούν για τις εξελίξεις κυρίως για το κλείσιμο του Τμήματος.
Οι θέσεις και οι αποφάσεις που θα εκφραστούν μέσα από μια λαϊκή συνέλευση αποκτούν μια διαφορετική δυναμική, με την οποία διαφορετικά μπορείς να διεκδικήσεις.
Πάντως στην λαϊκή συνέλευση θα καταμετρηθούν και οι απουσίες όσων δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση των διοργανωτών και της τοπικής κοινωνίας, η οποία περιμένει να ακούσει επιχειρήματα, αλλά και προτάσεις ώστε να μην καταλήξει η ιστορική έδρα του Δήμου ένα χωριό που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις δραστήριες εποχές της.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα