Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΤζάμπολ στο 1ο Εργασιακό μπάσκετ Ιεράπετρας

Τζάμπολ στο 1ο Εργασιακό μπάσκετ Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ξεκινά το 1ο εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Ιεράπετρας, με ταυτόχρονη έναρξη τόσο των αγωνιστικών όσο και των κοινωνικών δράσεων το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016
Συγκεκριμένα, στις 8.00 το βράδυ στο κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο παιχνίδι του Πρώτου Εργασιακού Πρωταθλήματος με τις ομάδες Δήμος Ιεράπετρας και Αγρότες. Το πρώτο τζάμπολ θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.
Παράλληλα, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των Τραπεζικών και των Εκπαιδευτικών.
Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που υλοποιούνται παράλληλα με το Εργασιακό Πρωτάθλημα και με στόχο την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το εισιτήριο των αγώνων του Σαββατοκύριακου καθορίστηκε σε ένα πακέτο ρύζι για κάθε ενήλικα, ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Όλοι οι αγώνες του Εργασιακού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης».

 

1η αγωνιστική Εργασιακού Ιεράπετρας:
Α΄ όμιλος
Δήμος-Αγρότες(Σάββατο 20/2/16, 20:00)
Έμποροι-Γεωπόνοι(την επόμενη βδομάδα)
Ρεπό: Δάσκαλοι
Β΄ όμιλος
Τραπεζικοί-Εκπαιδευτικοί(Κυριακή 21/2/16, 19:00)
Ξενοδόχοι-Μηχανικοί(την επόμενη βδομάδα)
Ρεπό: Αστυνομία

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα