Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Ελάτε να γνωριστούμε»

«Ελάτε να γνωριστούμε»

Από

Ημερομηνία

Το Επιμελητήριο Λασιθίου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης, την Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Σητείας και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, πρόκειται να υλοποιήσει την πρωτοβουλία με τίτλο: «Ελάτε να γνωριστούμε», την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Ερμής στον Αγ. Νικόλαο.
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η διασύνδεση του κλάδου της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης τοπικών προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών με τον τουριστικό κλάδο, με την δημιουργία συνεργιών αλλά και συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων του νομού Λασιθίου εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πέρα των προκαθορισμένων επιχειρηματικών επαφών μεταξύ των παραγωγών και των τουριστικών επιχειρήσεων, θα λειτουργήσει παράλληλα και έκθεση τοπικών προϊόντων από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, ενώ θα πραγματοποιηθεί και οινογνωσία με την συμμετοχή οινοπαραγωγών του νομού Λασιθίου.
Παρακάτω θα βρείτε συνημμένο το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την αίτηση συμμετοχής η οποία πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη στο info@epimlas.gr έως και την 29η Φεβρουαρίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ. 2841022231.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα