Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΗ εκδήλωση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Η εκδήλωση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης την Παρασκευή στο κέντρο “Χατζής” στου Κοκκίνη , η εκδήλωση για την κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου.
Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Πολάκης που τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύνδεσμο τον οποίο και υπηρέτησε για 20 χρόνια (1993 έως το 2013). Από το πόστο του αντιπροέδρου για 10 χρόνια (1993-2003) και επιπλέον 2 χρόνια στη θέση του Προέδρου (2003-2005). Επίσης υπήρξε υπεύθυνος ορισμού για 12 χρόνια 1993-2005).
Επιπλέον από φέτος ξεκινήσαμε να τιμούμε ενεργούς κριτές με μακροχρόνια και συνεχή προσφορά στο σύνδεσμο, απονέμοντας τους αντίστοιχα έπαθλα : 1) για τα 30 χρόνια προσφοράς (Χρυσό), 2) 20 χρόνια προσφοράς (Αργυρό) , 3) 10 χρόνια προσφοράς (Χάλκινο).
Το Αργυρό έπαθλο πήραν οι Ανδρουλάκης Βασίλης, Αποστολάκη Στέλλα, Μαραγκάκη Νίκη και Παπαδάκη Χρυσούλα, ενώ από την εκδήλωση απουσίαζαν οι Κοκκινάκης Ευτύχης, Πετρόσογλου Ελευθερία και Σωμαράκη Ελένη επίσης με 20 χρόνια προσφοράς.
Το Χάλκινο έπαθλο πήραν οι Γιακουμάκη Δέσποινα, Σμυρνάκης Ορέστης, Βλάσσης Ανδρέας, Καπετάνιου Ελένη, Βαρούχα Ανθή, Γαστεράρος Νίκος, και Σπανουδάκη Πόπη.
Τυχερές της βραδιάς μετά από κλήρωση ήταν η Στούμπου Αθηνά (που κέρδισε ένα Χρυσό σταυρό προσφορά από το χρυσοχοείο Βλάσσης), και Αντωνάκη Ελένη (κέρδισε 1 εισιτήριο για 2 άτομα σε 2κλινη καμπίνα στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ προσφορά των εταιρειών ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε που τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους, τους κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο (Αντιδήμαρχο Ηρακλείου), τον κ. Γιαννουλάκη Ευάγγελο (Αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚ), τον κ. Παπουτσάκη Αντώνη (μέλος του ΔΣ του Π.Σ.Α.Τ.), τους κ. Μαγκανά Ανδρέα και Γιαννακουδάκη Νικόλαο (μέλη της ΚΕΔ-ΕΚΑΣΚ), τον κ. Μακρή Παναγιώτη και Μαλαμά Ιωάννη (Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΣΥΔΚΑΚ), και τις κυρίες Ειρήνη Αγά και Αγγελίνα Μαυράκη (Basketaki News).
Τέλος ευχαριστούμε τις εταιρείες ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES, καθώς και το χρυσοχοείο Βλάσσης για την προσφορά τους.
Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Ορέστης Σμυρνάκης
Η Γεν. Γραμματέας Ελένη Αντωνάκη

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα