Μια νέα φωτογραφία με ένα κρυμμένο μυστικό έρχεται να «τρελάνει» τους χρήστες του διαδικτύου και των social media που ψάχνουν να βρουν το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ. Η 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και έτσι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κυκλοφορήσει μια φωτογραφία με το πιο γνωστό στοιχείο των Όσκαρ, το χρυσό άγαλμα.

Μετά τα κρυμμένα αρκουδάκια πάντα που κυκλοφόρησαν σε διάφορες φωτογραφίες και την κρυμμένη γάτα ανάμεσα στις κουκουβάγιες, τώρα οι χρήστες καλούνται να βρουν το κρυμμένο χρυσό αγαλματάκι ανάμεσα σε δεκάδες Star Wars C-3Pos.

Αυτό το νέο κουίζ που «κολλάει» τους χρήστες σε πολλές χώρες του κόσμου κυκλοφόρησε από τον εικονογράφο Mike Rogalski και δημοσιεύτηκε στο Imgur όπου οι χρήστες παλεύουν να βρουν πού έχει… τρυπώσει το χρυσό άγαλμα των Όσκαρ και πολλοί δεν τα καταφέρνουν τελικά. Μερικοί αστειεύτηκαν και ανέφεραν ότι είναι κάπου ανάμεσα στα Star Wars, αλλά σίγουρα όχι στο σπίτι του ηθοποιού Leonardo Di Caprio, λόγω της έντονης συζήτησης για το αν θα καταφέρει να πάρει φέτος κάποιο Όσκαρ για την ταινία «Η επιστροφή».

Η αρχική φωτογραφία με τα κρυμμένα πάντα είχε γίνει viral και μοιράστηκε περισσότερες από 100.000 φορές μέσα σε μόνο λίγες ημέρες. Ο δημιουργός της, καλλιτέχνης Gergely Dudás, δήλωσε: «Η δημοτικότητα της εικόνας των ‘pandas’ με κατέπληξε και εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο! Χαίρομαι να βλέπω τους ανθρώπους να απολαμβάνουν κάτι που κάνω».

Παρατηρήστε τη φωτογραφία και προσπαθήστε να βρείτε μόνοι σας αρχικά το χρυσό αγαλματάκι. Αν δεν τα καταφέρετε κατεβείτε προς τα κάτω όπου υπάρχει η απάντηση με το αγαλματάκι μέσα σε έναν κόκκινο κύκλο. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο εκτός και αν είστε πάρα πολύ παρατηρητικοί. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρειαστείτε μερικά λεπτά και αρκετή παρατήρηση. (newsbeast)

osc3