ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΝΔ: Επικίνδυνοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης

ΝΔ: Επικίνδυνοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης

Από

Ημερομηνία

Την έντονη ανησυχία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εκφράζουν στη ΝΔ κάνοντας λόγο για σπασμωδικές και επικίνδυνες κινήσεις που γίνονται από την πλευρά του Μαξίμου προκειμένου να καλύψουν την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική.

«Ας αφήσουν τις επικίνδυνες δήθεν παλικαριές στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μόλις έγινε γνωστή η ανάκληση της πρέσβεως μας στην Βιέννη, δείχνοντας την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην κυβερνητική απόφαση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τόσο στο μεταναστευτικό όσο και με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους δανειστές και ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Στις 10 το πρωί μαζί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος θα αναφερθούν στους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος το οποίο θα παρουσιαστεί στο συνέδριο του κόμματος στις 22 Απριλίου.

«Καλώ τα 400.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν σε αυτήν την ανοικτή διαβούλευση, ώστε να ακουστεί η γνώμη τους, να ακουστεί η φωνή τους. Και βέβαια καλώ και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την ανοικτή δημοκρατική διαδικασία, να ενεργοποιηθούν ώστε να χτίσουμε μαζί ένα ανοικτό, ένα σύγχρονο, κόμμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στην εισήγηση του κατά την πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 10ου τακτικού συνεδρίου.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση, στον εκσυγχρονισμό αλλά και την διεύρυνση του κόμματος. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η κίνηση του να παρουσιάσει το βιβλίο του Πρόεδρου της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ με τίτλο «Η ασθένεια της Ευρώπης και αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού».
www.real.gr

Πρόσφατα άρθρα