Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετρα1η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2016

1η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2016

Από

Ημερομηνία

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανακοινώνει τη διοργάνωση της 1ης αγροτικής έκθεσης Ιεράπετρας, AgroExpo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28, 29 Μαΐου 2016 στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι τομείς της έκθεσης θα περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο γεωργικά εφόδια, εξοπλισμούς, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας και την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και η προώθηση του αγροτικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων εξοπλισμού, εφοδίων, γεωργικών φαρμάκων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση των αγροτών.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα οργανωθούν ειδικές ημερίδες-ομιλίες σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες που αφορούν:

  • Στην αγροτική επιχειρηματικότητα και στις εξαγωγές
  • Στις δυνατότητες επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων (Ευρωπαϊκοί & Εθνικοί πόροι)
  • Στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα των αγροτικών επιχειρήσεων
  • Στις νέες και βιολογικές καλλιέργειες

Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας, η ενημέρωση και πληροφόρηση του αγροτικού κόσμου καθώς και η υποστήριξη των αγροτικών και εμπορικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Η αίτηση συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη στη σχετική σελίδα του Επιμελητηρίου Λασιθίου σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφτείτε τη σελίδα του Επιμελητηρίου Λασιθίου εδώ ή να επικοινωνείτε με την Πατεράκη Ρένα στο τηλ. 6946337054 ή με το Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.:  +302841022231 ή στο email: info@epimlas.gr

Πρόσφατα άρθρα