Έγινε ο αγιασμός στο ξενοδοχείο Elounda Beach
Μειώσεις επιβράβευσης δίνει ο ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου στους συνεπείς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ποιος χρειάζεται ποιον και πως;
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική 2-0
Μεταφέρθηκε τραυματισμένη γυναίκα από το φαράγγι του Ρίχτη
Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική (βίντεο)
Ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας
Πολύωρη διακοπή νερού στην περιοχή της Πάνω Μεράς Ιεράπετρας
Χάλκινο μετάλλιο ο Μ. Βάρδας στους 65ους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες στίβου
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο ν. Λασιθίου – Κατασχέθηκαν σχεδόν 35 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας
Λασιθιώτικες επιτυχίες στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Παραδόθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στο Καστέλλι

Στην αστυνομία παραδόθηκε σήμερα, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας με θύμα τον 58χρονο κτηνοτρόφο Ανδρέα Κανάκη που άφησε άναυδη την τοπική κοινωνία του Καστελλίου.

Ο 55χρονος από το Γεράκι πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Βενιζέλο Κάββαλο και μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το όπλο του εγκληματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος προβάλλει μια διαφορετική εκδοχή σχετικά με το πως οδηγήθηκε στο έγκλημα. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται οτι απειλήθηκε η ζωή του τόσο από την παρουσία του θύματος όσο και των δυο νεαρών αυτοπτών μαρτύρων και αναγκάστηκε να πυροβολήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως κατευθύνθηκε στον τόπο του συμβάντος και πριν καν προλάβει να κατέβει από το αυτοκίνητο του επιτέθηκαν με μαγκούρες και του έσπασαν το ΙΧ.

Στη συνέχεια ο 58χρονος τον άρπαξε από τον λαιμό ενώ ο ίδιος προσπάθησε να απεγκλωβιστεί αλλά μάταια, έτσι έβγαλε το όπλο και προσπάθησε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό. Η σφαίρα αυτή ήταν που πέτυχε και το θύμα ενώ επέμεινε ότι πυροβόλησε μια μονο φορά.

Την ίδια στιγμή  εντελως διαφορετική ειναι η κατάθεση που δίνουν οι δυο νεαροί αυτόπτες μάρτυρες οι οποιοι υποστηρίζουν οτι χωρις να εχει προηγηθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο ο 55χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν φερεται να έστρεψε το οπλο του και να  πυροβολησε τρεις φορές εναντιον του ενος εκ των δυο φίλων ο οποιος το έβαλε στα ποδια και χρειάστηκε να κάνει ζιγκ ζαγκ για να αποφύγει τις σφαίρες.

Πάντως, σύμφωνα με αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ενώ κατηγορείται ότι “πυροβόλησε ανεπιτυχώς  σε βάρος 31χρονου , ο οποίος ήταν μαζί με τον 55χρονο στο περιστατικό.”

Πηγη: cretalive

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist