Την Παρασκευή συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη ορίστηκε η επιτροπή που θα αναλάβει τις διαδικασίες για την διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου “Κύρβεια 2016”. Είναι εκδηλώσεις που γίνονται εδώ και τόσα χρόνια στην Ιεράπετρα και από την πλευρά μας στηρίζουμε το θεσμό αυτό που συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Κάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες των πολιτών είτε πρόκειται για παιδιά, είτε για μεγαλύτερες ηλικίες, με ποικίλες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική, το χορό, το τραγούδι, το θέατρο, εικαστικές εκθέσεις και άλλα.

Σε ανάλογο κλίμα θα κυμανθούν και φέτος οι εκδηλώσεις δίνοντας και αυτή τη χρονιά έμφαση στους ντόπιους καλλιτέχνες και στην τοπική παράδοση.

Ήδη έχουν κάποιες σκέψεις κατά νου, όμως θα γίνει ένα ανοιχτό κάλεσμα σε συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την πρότασή του.

Εξετάζονται ακόμη οι χώροι όπου θα υλοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις.

Υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας και πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία και των συλλόγων της περιοχής μας θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε για τα φετινά “Κύρβεια” ένα πλούσιο, ποικίλο και αξιόλογο πολιτιστικό πρόγραμμα».

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ