Με αυτό το… ευτελές ποσό θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το διάσημο ζευγάρι αλλά και να διασκεδάσετε παρέα με σταρ του Χόλιγουντ και πολιτικούς

Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να διαθέσετε 30.000 δολάρια για ένα και μόνο δείπνο, μπορείτε κι εσείς να διεκδικήσετε μια πρόσκληση στο σπίτι του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ στο Λος Άντζελες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να… φωτογραφηθείτε με το διάσημο ζευγάρι αλλά και να διασκεδάσετε παρέα με σταρ του Χόλιγουντ και πολιτικούς.

Σύμφωνα με το Αλ Αραμπίγια, το διάσημο ζευγάρι πρόκειται να διοργωνώσει σύντομα ένα γκαλά με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, στο οποίο θα είναι καλεσμένη φυσική η «αφρόκρεμα» του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της Αμερικής.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δίκτυα, τα εισιτήρια για τη λαμπερή εκδήλωση ξεκινούν από 30.000 δολάρια (ανά άτομο) ενώ η τιμή του τραπεζιού αναμένεται να αγγίξει τα 350.000 δολάρια!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Κλούνεϊ θα αναλάβουν τη διοργάνωση της εκδήλωσης μαζί με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Χαϊμ Σαμπάν, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για την εκστρατεία της Κλίντον, το διάστημα 2015-2016. (Protothema.gr)