Ιεράπετρα

O Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο υλοποίησης των στρατηγικών  του στόχων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών δράσεων εξωστρέφειας και  τουριστικής δικτύωσης με στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της προβολής, υποδέχεται στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 13 Μαϊου 2016 στο πλαίσιο του  Road Trip  Travel Massive επαγγελματίες από τον χώρου του Τουρισμού.

Συγγραφείς, φωτογράφοι, τουριστικοί ρεπόρτερ, επαγγελματίες του τουρισμού και επιτυχημένοι  δημοσιογράφοι κοινωνικών δικτύων  θα περιηγηθούν στην Ιεράπετρα και θα επισκεφτούν την νήσο Χρυσή την Παρασκευή 13 Μαϊου 2016, προβάλλοντας τις εμπειρίες  από την επίσκεψή τους σε μέσα δικτύωσης όλου του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό οι επαγγελματίες του χώρου θα επισκεφτούν τον Δήμο Ιεράπετρας το απόγευμα της Παρασκευή 13 Μαϊου 2016 στις 18:30, όπου και θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο, κ. Θεοδόσιο Καλαντάκη, την Επιτροπή Τουρισμού και εκπροσώπους  συλλόγων του Δήμου στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συζήτησης με αφορμή την περιήγησή τους στην Ιεράπετρα.

To Travel Massive αποτελεί ένα παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό δίκτυο από επαγγελματίες του τουρισμού και travel bloggers με chapters σε πάνω από 115 πόλεις στον κόσμο. Συγκεντρώνει τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδίων, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό και μέσα από αυτό το δίκτυο, με στοχευμένες κινήσεις, σκοπός είναι να προωθηθεί  η Κρήτη  ως έναν ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός με  ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Στο πλαίσιο επίσκεψης στον Δήμο  Ιεράπετρα θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση του τουριστικού προφίλ της Ιεράπετρας,  των ενεργειών στις όποιες μέχρι σήμερα έχει προβεί ο Δήμος προς την κατεύθυνση της τουριστικής προβολής, ενώ θα ακολουθήσει μια εποικοδομητική συζήτηση στο πλαίσιο της ανάπτυξης εξωστρέφειας με στόχο την αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στις περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ιεράπετρας