Απαρέγκλιτα σκοπεύει η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου να επιμείνει στην εφαρμογή των μέτρων τροχονομικού ελέγχου στις βασικές οδικές αρτηρίες και το κέντρο της πόλεως, όπως ξεκίνησαν να εφαρμόζονται εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Ωστόσο έχουν προκαλέσει τη δυσφορία μιας μερίδας πολιτών, που μη συνειδητοποιώντας εξ αρχής τις αλλαγές που επήλθαν, υπέστησαν τις συνέπειες του νόμου αλλά και μερίδας επαγγελματιών του κέντρου, που θεωρούν ότι με την αυστηρότητα που εφαρμόζονται τα μέτρα, εμποδίζουν τους πελάτες τους να εξυπηρετηθούν.

«Η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης στην πόλη και των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών, αυτή τη λογική λειτουργίας της πόλης, να την εφαρμόσει απαρέγκλιτα. Θεωρούμε ότι με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που υλοποιούνται σιγά – σιγά, όλα αυτά τα μέτρα θα αποτρέψουν την κυκλοφορία πάρα πολύ, στο κέντρο της πόλης, αφού δεν μπορούμε να το μετατρέψουμε σε πεζόδρομο, πράγμα που ενώ το προτείνουν ορισμένοι, δεν το εννοούν πραγματικά», δήλωσε χθες ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Αντ. Ζερβός έδωσε συνέντευξη, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής και τα μηνύματα που έχει εισπράξει, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους πολίτες.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ