Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΞαφνικός ανεμοστρόβιλος έπληξε την παραλία Αμμούδι

Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος έπληξε την παραλία Αμμούδι

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος ολίγων δευτερολέπτων έπληξε την παραλία Αμμούδι του Αγίου Νικολάου, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης 9 Αυγούστου.

Οι λουόμενοι ξαφνιάστηκαν από την αναπάντεχη θύελλα και το θέαμα να παρασύρονται τέντες, ποτήρια και άλλα αντικείμενα. Το φαινόμενο είναι ασυνήθιστο για την περιοχή του Αγίου Νικολάου και ίσως έχει σχέση με την αναμενόμενη αλλαγή του καιρού που είναι σε εξέλιξη στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας. Όπως εξηγεί και το όνομά του πρόκειται για κατακόρυφο ή κεκλιμένο στροβιλισμό του αέρα που διαρκεί από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά της ώρας. Ο ανεμοστρόβιλος κάνει εμφανή την παρουσία του από τη σκόνη που παρασύρεται κατά την ανοδική φορά.
ΛΕΩΝ. Κ.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Πηγή: www.anatolh.com googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1466176706675-0'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1466176755329-0'); }); Tagged: ΑΜΜΟΥΔΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΛΑΣΙΘΙ ΠΑΡΑΛΙΑ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1466176660984-0'); }); […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα