Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνοΤη στήριξη της Πολιτείας για το νέο μουσείο Ρεθύμνου ζήτησαν Περιφερειάρχης και...

Τη στήριξη της Πολιτείας για το νέο μουσείο Ρεθύμνου ζήτησαν Περιφερειάρχης και φορείς

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης αρχαιολογικών ευρημάτων Ρέθυμνου στον Eνετικό Ναό Αγ. Φραγγίσκου έγιναν παρουσία του Περιφερειάρχη, εκπροσώπων της Εκκλησίας, αρχών και πλήθος κόσμου από τον Υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε για το οραματικό έργο του νέου μουσείου Ρεθύμνου,  η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει το ήμισυ της μελέτης και κάλεσε τον παριστάμενο Υπουργό να χρηματοδοτήσει το άλλο ήμισυ ώστε να δρομολογηθεί το μεγάλο έργο που χρόνια  περιμένουν οι φορείς του πολιτισμού και οι κάτοικοι όλης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Ο Περιφερειάρχης, πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια στηρίζει δράσεις πολιτισμού και έργα που έχουν να κάνουν με την Ιστορία και την παράδοση-κληρονομιά του νησιού μας.

Η δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη χειροκροτήθηκε θερμά από τους παριστάμενους, ενώ στους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή ευχαρίστησαν δημόσια τον κ. Αρναουτάκη για τη δημόσια και σαφή δέσμευση του, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της Πολιτείας για την δρομολόγηση του νέου μεγάλου Μουσείου Ρεθύμνου.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα