Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΚόσμοςΗΠΑ: Επικράτηση Ράιαν στον προκριματικό εκλογικό κύκλο των Ρεπουμπλικάνων στο Ουισκόνσιν

ΗΠΑ: Επικράτηση Ράιαν στον προκριματικό εκλογικό κύκλο των Ρεπουμπλικάνων στο Ουισκόνσιν

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

O Πολ Ράιαν, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ και ηγετική μορφή των Ρεπουμπλικάνων κέρδισε με ευκολία την προκριματική εκλογή για τη θέση του στο Κογκρέσο, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στην εκλογική περιφέρειά του.

Το ζήτημα αυτό, βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής επικαιρότητας των ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα μετά την (αρχική) άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του.

Ο Ράιαν που ήταν υποψήφιος για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ το 2012, συγκέντρωσε ποσοστό 84% των ψήφων έναντι 16% του Πολ Νέχλεν, με καταμετρημένο ποσοστό 87% επί του συνόλου των ψήφων.

«Το αποτέλεσμα αυτό με τιμά και θα εξακολουθήσω να μάχομαι για τα δικαιώματα των πολιτών του Ουισκόνσιν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράιαν, σε ανακοίνωσή του.

Αφού αναδείχτηκε νικητής του προκριματικού κύκλου στο κόμμα του, ο Ράιαν θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, στην 1η εκλογική περιφέρεια του νοτιοανατολικού Ουισκόνσιν, τον βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ, Ράιαν Σόλεν, που νίκησε στον προκριματικό κύκλο των Δημοκρατικών.
www.real.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα