Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτήριξαν την εκδήλωση που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό

Στήριξαν την εκδήλωση που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

«Η Αθλητική Ένωση της Νεάπολης δεν είναι μια ομάδα μόνο, ένα αθλητικό σωματείο, είναι ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και είναι εδώ παρούσα για να βοηθήσει, να συνδράμει, να στηρίξει τις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κώστας Καστελλιανάκης στο χαιρετισμό του στη συναυλία που έγινε στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης.

Η μεγάλη συναυλία της ΑΕΝ που αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες φίλους, που θα ήταν περισσότεροι αν ο καιρός δεν ήταν τόσο άστατος- μερικές ψιχάλες καρδιοχτύπησαν τους διοργανωτές, όμως ευτυχώς δεν μεταφράστηκαν σε βροχή-   έστειλε μήνυμα στήριξης του συνανθρώπου, καθώς τα έσοδά της στήριξαν οικονομικά μία οικογένεια που ξαφνικά βρέθηκε απέναντι σε ένα σοβαρό θέμα υγείας του παιδιού της.

Ο σκοπός της συναυλίας ήταν γνωστός στους τραγουδιστές, οι οποίοι και επαίνεσαν την ομάδα για την πρωτοβουλία της αυτή.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Στέλιος Διονυσίου, γιοι τριών σπουδαίων τραγουδιστών, ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν τραγούδια των πατεράδων τους και όχι μόνο.

Ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι πέρα από το βάρος να τραγουδάνε τόσα σπουδαία τραγούδια των πατεράδων τους, ο ίδιος το κάνει με ένα επιπλέον συναισθηματικό  βάρος, καθώς έχει χάσει τον δικό του πατέρα. Εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελείται από την τοπική ομάδα και τόνισε την δική τους χαρά που συμβάλουν σε αυτό.

Όλοι στήριξαν και βοήθησαν την αμάδα ώστε η συναυλία αυτή να πετύχει. Πέρα από τον ΠΑΟΔΑΝ, οι Νέοι Νεάπολης, δεκάδες εθελοντές, τοπικές επιχειρήσεις και ο καιρός ακόμα βοήθησαν ώστε να πάνε όλα καλά και η συναυλία να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Είναι από εκείνες τις εκδηλώσεις που χαίρεσαι να παρακολουθείς όχι μόνο για το περιεχόμενό τους, αλλά κυρίως γιατί γίνεσαι και εσύ ο ίδιος ένα μικρό λιθαράκι για την επίτευξη ενός καλού σκοπού.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα