Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔυο σημαντικά γεγονότα με επίκεντρο τη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Δυο σημαντικά γεγονότα με επίκεντρο τη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο  Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου και η «Word High Diving Federation» πραγματοποιούν το «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016» και την «Αναβίωση αγώνων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης» στη φημισμένη, ιδιαίτερου κάλλους και ομορφιάς λίμνη «Βουλισμένη» στον Άγιο Νικόλαο, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.

To Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016, οργανώνεται πρώτη φορά, στα πρότυπα και προδιαγραφές ενός διεθνούς Cliff Diving Show, με στόχο να αποτελέσει μακροχρόνια το σήμα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου και της φημισμένης λίμνης του.

To “Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016”, συμπεριλαμβάνει καταδύσεις από διεθνούς φήμης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθμό δυσκολίας. Οι καταδύσεις θα γίνουν από ύψος 16 μέτρων και σε σημείο του γκρεμού που ελέγχτηκε από την World High Diving Federation ότι είναι ιδανικό για την ασφάλεια των αθλητών.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, μέλη της World High Diving Federation από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελβετία, Γερμανία, Ρωσία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία) οι οποίοι για πρώτη φορά θα καταδυθούν στην χώρα μας.

Στη διήμερες εκδηλώσεις θα διεξαχθεί το Kids Diving Camp για παιδιά από τους διεθνείς καταδύτες και αγώνες καταδύσεων από χαμηλό βατήρα.

DIVING-A

Αγώνες κολύμβησης-υδατοσφαίρισης

Παράλληλα και σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η «αναβίωση αγώνων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στη Λίμνη Αγίου Νικολάου», όπως  γίνονταν τις προηγούμενες δεκαετίες στο πρώτο φυσικό κολυμβητήριο στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν παλαίμαχοι και νέοι αθλητές από όλη την Κρήτη με σημαντικές επιτυχίες στην ιστορία του Υγρού στίβου της Ελλάδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 27 Αυγούστου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00 μ.μ στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Τα δυο αυτά σημαντικά γεγονότα θα πλαισιωθούν από πολιτιστικές εκδηλώσεις, με επίκεντρο τη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει ο  Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, είναι μια καινοτομία για το νησί  και την πόλη  και θα αποτελέσει πόλο έλξης πολλών επισκεπτών που θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα