Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΓύρισαν πίσω το χρόνο 40 περίπου χρόνια

Γύρισαν πίσω το χρόνο 40 περίπου χρόνια

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Βρέθηκαν στην λίμνη του Αγίου Νικολάου μετά από 40 περίπου χρόνια και καθισμένοι στους βατήρες από τους οποίους βουτούσαν για τους αγώνες γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν μερικές από τις αμέτρητες στιγμές από τότε που o ναυταθλητισμός ξεκινούσε στην περιοχή.

Οι Σπύρος Πατεράκης, Αντώνης Ζερβός, Μανόλης Κακουλάκης και Μιχάλης Πατεράκης, τέσσερις από τους δεκάδες αθλητές του ΑΟΑΝ,  συναντήθηκαν μετά από 40 χρόνια στο σημείο που ήταν για την τοπική νεολαία ο τόπος συνάντησης, άθλησης, ψυχαγωγίας και προσπάθειας για κάτι καλύτερο στην καθημερινότητα τους και στον τόπο τους μέσα από τις διακρίσεις του σωματείου και όχι τις προσωπικές τους.

Μερικές μόνο από τις αναμνήσεις ξετυλίγονται στο βίντεο που ακολουθεί και δείχνει την αγάπη των νέων του τόπου για τη θάλασσα, την προσπάθεια, τη συμμετοχή, την παρέα, τον αθλητισμό, τον καλό και καθαρό αθλητισμό.

Είναι οι ίδιοι μαζί με αρκετούς ακόμα που θα πάρουν μέρος στους αγώνες της Παρασκευής 26 και του Σαββάτου 27 Αυγούστου στην προσπάθεια αναβίωσης των αγώνων στο μοναδικό φυσικό κολυμβητήριο της Κρήτης στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του Agios Nikolaos Cliff Diving.

Σε ότι αφορά τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τους αγώνες, το Σάββατο το απόγευμα η λύρα του ντόπιου και πανελλαδικά καταξιωμένου συνθέτη – Λυράρη Πάρι Περυσινάκη  και τα μέλη του παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος Γιαννίκου – Ταμιωλάκη.

Τόσο τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί όσο και ο τρόπος παρουσίασης των χορευτικών θα εκπλήξουν τους θεατές και θα δώσουν τον δικό τους ρυθμό στην 2ημερη αυτή γιορτή της λίμνης.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάρα πολύ καλό! Μπράβο στους παλαίμαχους! Μπράβο στον εμπνευστή αυτής τής διοργάνωσης!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα