Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΌλα έτοιμα για τους διεθνείς αγώνες κατάδυσης cliff diving στη Λίμνη

Όλα έτοιμα για τους διεθνείς αγώνες κατάδυσης cliff diving στη Λίμνη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σημαντικές για τον Άγιο Νικόλαο οι επόμενες δυο ημέρες, 26 και 27 Αυγούστου, καθώς η πόλη μας θα οργανώσει διεθνείς αγώνες κατάδυσης από μεγάλο ύψος cliff diving και θα υποδεχτεί μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του είδους.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

To “Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016” περιλαμβάνει καταδύσεις δεκαέξι μέτρων από διεθνούς φήμης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθμό δυσκολίας. Οι καταδύσεις θα γίνουν από δύο σημεία του γκρεμού που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά την λίμνης, από σημείο που ελέγχθηκε από την World High Diving Federation για την ασφάλεια των αθλητών κατά την βύθιση τους στα νερά της λίμνης. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, μέλη της World High Diving Federation από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης οι οποίοι για πρώτη φορά θα καταδυθούν στην χώρα μας.

pro1 pro2εξέδρα-λίμνης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειναι όντως “όλα έτοιμα”…μετά την εκδήλωση που θα πομείνωμε πάλι εμείς κι εμείς, θα κάμωμε το κολάϊ μας με τις “υπολειματικές βλάβες” που μας πίκραναν. Πρός το παρόν εύχομαι καλη επιτυχία στην τόσο σημαντική εκδήλωση της πόλης μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα