Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνο68χρονος συνελήφθη για εκβίαση, απαίτησε, να λάβει από δύο ημεδαπούς 40.000 ευρώ

68χρονος συνελήφθη για εκβίαση, απαίτησε, να λάβει από δύο ημεδαπούς 40.000 ευρώ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 29, 30 και 68 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής.

Χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε κοινό ποιμνιοστάσιο των τριών ημεδαπών κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε η συμμετοχή του 68χρονου σε δύο υποθέσεις απόπειρας εκβίασης σε βάρος δύο ημεδαπών (34χρονη και 38χρονος).

Συγκεκριμένα, προέκυψε η εμπλοκή του σε υπόθεση πρόκλησης φθορών σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 38χρονου με τη χρήση κυνηγητικού όπλου την 06.07.2016 σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, καθώς επίσης και σε υπόθεση τηλεφωνικών μηνυμάτων, απειλώντας τον 38χρονο για την σωματική του ακεραιότητα και την πρόκληση φθορών στην επιχείρηση του, ζητώντας εκβιαστικά από αυτόν, την άμεση καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 15.000 ευρώ.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 05.06.2016 έως και την 20.06.2016, ο 68χρονος μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων απαίτησε από 34χρονη ημεδαπή με την απειλή πρόκλησης σωματικής βλάβης το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα