Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΙ. Πλακιωτάκης: Δεν πρέπει να καταργηθεί το Α.Τ. Νεάπολης

Ι. Πλακιωτάκης: Δεν πρέπει να καταργηθεί το Α.Τ. Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με 20 άτομα σε οργανική δύναμη από τα οποία σήμερα υπηρετούν 13 σαφώς και ένα Α.Τ. που υποστηρίζει μια τόσο μεγάλη περιοχή με έντονη τουριστική ανάπτυξη και κίνηση, δραστήρια κτηνοτροφία και γεωργική παραγωγή, παρουσία των μοναδικών δικαστηρίων στην ανατολική Κρήτη και των φυλακών και την δημιουργία των νέων θα περίμενε κανείς ότι η πολιτεία θα φρόντιζε να ενισχύσει την παρουσία των αστυνομικών αρχών και όχι να τις μεταφέρει αλλού, σχολίασε ο βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο ίδιος που επισκέφτηκε χθες τη Νεάπολη και είχε επαφή με τοπικούς φορείς και παράγοντες καθώς και με την εκπρόσωπο της Εισαγγελίας αναρωτήθηκε σχολιάζοντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ πώς είναι δυνατόν κανείς από την πολιτική ηγεσία να μην έχει δει επί ίσοις όροις όλα τα προηγούμενα, να μην έχει πάρει υπόψη της τις αναφορές και τις ανακοινώσεις των ίδιων των αστυνομικών και των ίδιων των εκπροσώπων τόσο του Πρωτοδικείου, της Εισαγγελίας όσο και των δικηγόρων που όλοι τάσσονται κατά της αλλαγής αυτής στον χάρτη των αστυνομικών υπηρεσιών στο νομό Λασιθίου.

«Το Α.Τ. εξυπηρετεί και τους πολίτες για τους οποίους κανείς δεν νοιάζεται καθώς θα πρέπει να μετακινούνται και για τα θέματα της αστυνομίας χιλιόμετρα μακριά για να εξυπηρετηθούν. Το Α.Τ της Νεάπολης προσφέρει και διοικητικές υπηρεσίες συν όλων των άλλων και θα περίμενε κανείς να ενισχυθεί ώστε να καλύπτει όλη την γεωγραφική έκταση του πρώην Δήμου της Νεάπολης. Ακόμα και οι φίλοι του κυνηγιού που είναι εκατοντάδες θα πρέπει να πηγαίνουν με το όπλο τους στον Άγιο Νικόλαο για να το θεωρήσουν, και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά στα οποία μπορεί κανείς να αναφερθεί» σχολίασε ο βουλευτής, επισημαίνοντας ξανά ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αλλάξει αυτός ο σχεδιασμός.

ΘΑΝΟΣ Κ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα