Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈντονο ενδιαφέρον για το τουρνουά νταρτς που θα γίνει τον Οκτώβριο στον...

Έντονο ενδιαφέρον για το τουρνουά νταρτς που θα γίνει τον Οκτώβριο στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ένας από τους τέσσερις αθλητές, και ο μοναδικός από την Κρήτη, της Εθνικής Ομάδας στα νταρτς είναι ο συντοπίτης μας Μιχάλης Βλάσσης.

Η ιδιότητά του αυτή και η αναγνωρισιμότητά του διεθνώς έχει ήδη δώσει την δική της ώθηση στην διοργάνωση, που θα γίνει τον Οκτώβριο στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Εντύπωση κάνει ότι με την ανακοίνωση της διεξαγωγής του τουρνουά που θα διεξαχθεί 14 με 16 Οκτωβρίου, ήδη έχουν κλείσει όλες οι θέσεις στους masters, στους καλύτερους δηλαδή, και έχουν μείνει οι συμμετοχές μόνο της κατηγορίας των open, που είναι για όλους επί της ουσίας.

Τριάντα άτομα θα έρθουν μόνο από την Κύπρο, όλη η εθνική αποστολή, καθώς θεωρούν το επίπεδο πολύ υψηλό και θέλουν να διαγωνιστούν.

Επιπλέον την δική τους συμμετοχή έχουν «κλειδώσει» και παίκτες με πρώτες θέσεις στον κόσμο και στην Ευρώπη, δημιουργώντας έτσι από την πρώτη κιόλας χρονιά διεξαγωγής του τουρνουά στην πόλη μας όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ενταχθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Είναι μεγάλης σημασίας η πρώτη αυτή διοργάνωση, καθώς θα αποτελέσει την έναρξη επί της ουσίας σε μια διοργάνωση που δεν έχει γίνει πουθενά αλλού στην Κρήτη για το συγκεκριμένο άθλημα, το οποίο γνωρίζει παγκόσμια άνθηση. Ήδη έχουν σφραγίσει την συμμετοχή τους μερικοί από τους καλύτερους σε επίπεδο κόσμου και αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο, ενώ θα βρεθούν στην πόλη μας και οι καλύτεροι της χώρας μας. Συνολικά πάνω από 120 αθλητές θα δώσουν το “παρών” στην σημαντική αυτή διοργάνωση, που ήδη κάνει τον γύρο του παγκόσμιου ιστού προβάλλοντας την περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ώστε να είμαστε έτοιμοι και ο Σύλλογος του Αγίου Νικολάου, που έχει αναλάβει την διοργάνωση σε συνεργασία  με τον ΠΑΟΔΑΝ και άλλους φορείς και επαγγελματίες, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε όλα να πάνε καλά και να καταφέρουμε να κερδίσουμε την συμμετοχή σαν πόλη στον ημερολόγιο της οργάνωσης. Ήδη πολλοί αθλητές έχουν κλείσει την παρουσία τους εδώ για εκείνο το τριήμερο και με τον ρυθμό που ακολουθούν σε λίγες μέρες θα έχουν όλοι “κλειδώσει” την συμμετοχή τους», δήλωσε ο κ. Βλάσσης

Πληροφορίες για συμμετοχή και στήριξη στην διοργάνωση στο τηλ. 6997-005.274.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα