Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΤους έκλεψαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου και τα αντικατέστησαν με άλλα φθαρμένα

Τους έκλεψαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου και τα αντικατέστησαν με άλλα φθαρμένα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Απίστευτο περιστατικό κλοπής μέσα στο χώρο του νοσοκομείου Χανίων καταγγέλθηκε. Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστα άτομα έκλεψαν τα λάστιχα Ι.Χ αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο σε έναν από τους χώρους στάθμευσης του νοσοκομείου.

lastixoΣυγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

«την προηγούμενη εβδομάδα (1 έως 3 Σεπτέμβρη) αναγκαστήκαμε να περνάμε πολλές ώρες στο νοσοκομείο συνοδοί μιας ασθενούς θείας μας. Σε μία από αυτές τις “βάρδιες” ανάμεσα στις 5 και τις 10 το βράδυ, από το πρώτο αριστερά χαμηλά parking μας έκλεψαν τα 2 μπροστινά λάστιχα του αυτοκινήτου μάρκας POLO.

Τα λάστιχα ήταν καινούρια (Φλεβάρης του 2016). Αφαίρεσαν τους δύο μπροστινούς τροχούς και τους αντικατέστησαν με άλλους δικούς τους με ιδιαίτερα φθαρμένα λάστιχα και επικίνδυνα για τη ζωή των επιβατών.

Δεν το πήραμε είδηση αμέσως μια και όλα έδειχναν κανονικά (είχαν βάλει και τα τάσια) παρά μόλις πριν λίγες μέρες όταν το αυτοκίνητο δεν κρατούσε σταθερή πορεία και επισκεφθήκαμε το βουλκανιζατέρ με σκοπό την ευθυγράμμιση.»

Μάλιστα οι καταγγέλλοντες το περιστατικό απέστειλαν και σχετική φωτογραφία με τα φθαρμένα λάστιχα με τα οποία οι επιτήδειοι είχαν αντικαταστήσει τα δικά τους.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο νοσοκομείο Χανίων τη στιγμή μάλιστα που υποτίθεται πως οι χώροι του νοσοκομείου ελέγχονται από προσωπικό εταιρείας σεκιούριτι.

Πηγή: zarpanews.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα