Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ στo 1ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου

Ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ στo 1ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ενημερωτικά φυλλάδια, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους γονείς, θα διανείμει η ΕΛ.ΑΣ σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Αυτή η πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως στόχο να ενημερώσει, αλλά και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές, σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια δίνουν συμβουλές και περιγράφουν με απλό τρόπο βασικούς κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πώς να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Παράλληλα, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Τέλος, η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Όπως μας ενημέρωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης «…τα ενημερωτικά φυλλάδια, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, θα διανεμηθούν το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου».

Λ.Κ.

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα