Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικά«H καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές το 2016 είναι η Ελλάδα»

«H καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές το 2016 είναι η Ελλάδα»

Από

Ημερομηνία

 Δεν το λέμε μόνο εμείς… το λέει ο κόσμος όλος! Οι αναγνώστες του Conde Nast Traveller ψήφισαν για την καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές το 2016 και αποφάνθηκαν ότι είναι η Ελλάδα! Πρώτη είναι η Ελλάδα, δεύτερη την Ιταλία και ακολουθούν Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Νότια Αφρική, Γαλλία, Ισπανία κ.ο.κ.

Το περιοδικό έγραψε: «You told us you really can’t get enough of Greece, which continues to capture your imagination with crowd-pleasing scores across the board», δηλαδή, με ελεύθερη μετάφραση: «Μας είπατε ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να χορτάσετε την Ελλάδα… μια χώρα που συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία σας, προκαλώντας ευχαρίστηση σε όλους τους τομείς».

Τί άλλο πρέπει να μας πούνε για να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας και ότι στον τομέα αυτό θα πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο; Η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις και για τουρισμό 12 μηνών… Ένα θέμα που το συζητάμε πολλά χρόνια τώρα, χωρίς ποτέ να λαμβάνουμε σοβαρές αποφάσεις.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Thomas Cook θα πραγματοποιεί περισσότερες πτήσεις μέσω της Condor από τη Φρανκφούρτη προς τη Λάρνακα, αντιδρώντας στην ισχυρή ζήτηση για ταξίδια στην Κύπρο. Οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις θα διεξάγονται από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα